Dario Szel do zlata u Rijeci

20. veljače 2018.
Komentari isključeni
394 Pregleda

U Rijeci je minule subote održan tradicionalni Delta kup u karateu, koji je okupio 466 natjecatelja iz 4 države, a na kojemu je samoborski klub nastupio prorijeđen bolestima, sa samo pet natjecatelja kadetskog uzrasta. No, i u takvom krnjem sastavu zabilježeni su odlični rezultati.

Najbolji je bio Dario Szel u kategoriji kadeta -57 kg koji je superiorno osvojio zlatno odličje, pobjedivši u finalu klupskog kolegu Jakova Fembera. U istoj kategoriji broncu je osvojio Dino Šimunec.

U kategoriji kadeta -70 kg bronca je pripala Jurici Runtasu. Paula Šogorić je u kategoriji kadetkinja +54kg izgubila meč za broncu, ali je i ona imala zadovoljavajući nastup.

Kadetski uzrast samoborskog karate kluba, koji je proglašen najperspektivnijim sportskim kolektivom u Samoboru, tako je ponovo potvrdio da je nagrada zasluženo završila u njihovim rukama.

Darko Šimunec

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.