Trojica “mađarskih” medaljaša

19. veljače 2018.
Komentari isključeni
880 Pregleda

Predstavnici Hrvatskog kyokushinkai saveza, Mateo Raić i Bruno Stojanović iz svetonedeljske Domenice te Tomislav Božić iz samoborskog Fortisa, nastupili su na 2. Kiskun kupu u Mađarskoj.

Mateo Raić nastupio je u borbama u lakoj ”C” kategoriji seniora gdje je osvojio 3. mjesto, dok su se Tomislav i Bruno natjecali u katama u kategoriji juniora. Tomislav je bio drugi, a Bruno treći.

Ukupno je na Kiskun kupu nastupilo više od 60 mađarskih klubova, a osim naših tu su još bili i borci iz Austrije i Ukrajine.

Pred borcima je sad 15. kup Domenice koji će se održati 10. ožujka u Svetoj Nedelji i na koji se do kraja ovog mjeseca mogu prijaviti svi voljni okušati se u kyokushin natjecanju u borbama sa punim kontaktom sa zaštitom za djecu i bez zaštite za odrasle. Na prošlogodišnjem 14. kupu Domenice nastupilo je čak 280 natjecatelja iz 13 zemalja pa se domaćin, Kyokushin karate klub Domenica Sveta Nedelja, ovakvom odazivu nada i ove godine, pogotovo jer su svoj dolazak potvrdili još i natjecatelji iz Estonije, Bjelorusije, Rusije i Španjolske.

Vladimir Sekelj

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.