Najnovije
Od dječjeg fašnika preko SURLE do Bunkera (24. veljače 2020. 14:29)
Finale 194. Samoborskog fašnika! (24. veljače 2020. 14:13)
Nove medalje za mlade šahiste (24. veljače 2020. 11:45)
Iz Labina sa 6 medalja (24. veljače 2020. 11:22)
Dvostruko slavlje za Nevu Gojković (24. veljače 2020. 10:21)
Sedam odličja za Sakure (24. veljače 2020. 09:51)
13 sretnih medalja iz Labina (24. veljače 2020. 09:46)
Bronca za Niku Jelen (23. veljače 2020. 22:18)

Ivica Brajdić izabran za predsjednika Gradske organizacije HSS-a Svete Nedelje

19. veljače 2018.
Komentari isključeni
2.164 Pregleda

Članovi HSS-a Svete Nedelje u petak, 16. veljače 2018., na redovnoj su Izbornoj skupštini birali novo vodstvo. Za predsjednika su se kandidirala dva kandidata – Ivica Brajdić iz Kerestinca i Robert Morić iz Novaka. Tajnim je glasanjem s 29 glasova izabran Ivica Brajdić, dok je Robertu Moriću povjerenje dalo 15 članova skupštine. Kako je za sve funkcije bilo više kandidata, tajnim su glasanjem za potpredsjednice izabrane Željka Šabarić i Marina Kapuđija, za tajnika je izabran Vjekoslav Čakanić, za blagajnika Boris Babić, dok su za birane članove Gradskog odbora izabrani: Mario Mikek, Dunja Vukelja, Ivana Golić, Dalibor Miholić i Josipa Vukelja.

Zahvalivši se svim članovima na izboru, Ivica Brajdić u svom je predstavljanju istaknuo kako HSS Svete Nedelje mora ostati aktivan kreator gradske politike jer se oduvijek znalo da je HSS organizacija koja brine o svim slojevima društva. HSS mora stvoriti jaku organizaciju kako bi sudjelovala u realizaciji svih odluka bitnih za razvoj Svete Nedelje jer grad svojim potencijalom privlači ulagače ali i stanovnike koji su redom mlade obitelji. 

Istaknuto je kako će si za primjer uzeti grad Samobor i Samoborski HSS koji već treći mandat vodi grad te koji je najbrojnija organizacija u Hrvatskoj.

Prva zadaća koju je novo vodstvo odredilo jest vraćanje starih članova koji su unazad nekoliko godina izlazili iz stranke zbog raznih razloga te kako će odmah krenuti sa svojim aktivnostima koje će ljudi prepoznati kroz bolji rad i nove ideje, kroz zajedničke prijedloge za koje će HSS pozvati svoje članove i birače da ih zajedno nadopune i realiziraju.

Prisutnima su se prigodnim riječima obratili i gosti – Ilija Čorić, glavni tajnik HSS-a, koji je novom vodstvu zaželio sreću u daljnjim aktivnostima te im ponudio pomoć od samoga vrha stranke, i Filip Tončić, predsjednik Gradske organizacije Jastrebarsko koji je ujedno bio i izaslanik predsjednika ŽO HSS-a Zagrebačke županije Stjepana Kožića.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentara

  1. Avatar

    Bez brige, uskoro budu svi koji ostanu ovdje dobili neku funkciju 🙂