Nogometne nedoumice i borilački svijet

16. veljače 2018.
Komentari isključeni
852 Pregleda

U prvom dijelu novog Športofona pozabavili smo se s aktualnim stanjem u Nogometnom klubu Samobor, vezanim ponajprije uz nastavak prvenstvenih nadmetanja u Četvrtoj hrvatskoj ligi – središte. O tome smo razgovarali s trenerom prve momčadi Draženom Ivančevićem i sportskim direktorom Velimirom Deakom.

U nastavku emisije osvrnuli smo se na rad Judo kluba Okami o čemu smo više doznali od predsjednika kluba i jednog od trenera, Dubravka Šlatke.

S nama je bio i trener Ane Lenard i izbornik hrvatske kadetske vrste Davor Mrzak s kojim smo popričali o Aninom povratku na pobjednička postolja velikih svjetskih natjecanja te o nedavnom Europskom prvenstvu za mlađe uzraste održanom u Sočiju.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentara

 1. Sramite se, rasterali ste okosnicu NK Samobor uz koje se trebalo vratiti u 3 ligu. Price o mladima i slicna mlataranja su za malu decu jer Samobor je kao najstariji klub u gradu i financiran od strane grada sa pola milje kuna i prva momcad mora biti u fokusu. Isti podmladak ima i Bregana koja dobiva 10 puta manje love, pa Vas pitam o cemu pricate. Koji Ivančević, koji Deak?Pretvorili ste klub u Stanecovu vešmašinu i NK Komunalac.Sramite se .

 2. sramite se svi….
  svi igrači su se pokupili kako su i najavili..
  AKO DOĐE DEAK I BUDE TRENER IVANČEVIĆ…
  nema to veze sa novcima….
  karoglan…baljezga o uplanicama i članarinama…dakle sve štima samo su svi lopovi od roditelja do trenera…
  glupani koji ulaze u klubove prvo pitaju kolko ima članarine za skupiti..hahaha
  jani ste svi jadni…gadi nam se sve oko vas…