Jan Tominić u finalu eurovizijskog natjecanja

16. veljače 2018.
Komentari isključeni
1.077 Pregleda

Učenik Glazbene škole Ferdo Livadić, Jan Tominić, polaznik prvog razreda srednje škole – saksofon, prošao je u završnicu nacionalnog izbora za Euroviziju mladih glazbenika. Audicija je održana jučer u HRT-ovom studiju Zvonimira Bajsića, a Jan je izborio svoje mjesto među sedam odabranih kandidata.

Podsjećamo, uz Filipa Merčepa i Luciju Bošković, Jan je treći učenik samoborske glazbene škole koji će sudjelovati u završnici ovog velikog natjecanja.

Čestitamo Janu, njegovim mentorima, profesorima Tomislavu Žužaku i Aljažu Razdevšeku te korepetitorici, profesorici Željki Vojvodi i želimo im puno sreće u finalu nacionalnog izbora koji će se održati 8. ožujka, a u kojem će Jan imati priliku, uz izravan prijenos na HRT-u, svirati uz Simfonijski orkestar Hrvatske radiotelevizije pod ravnanjem Ivana Josipa Skendera.

Više o prvom krugu audicije na: http://magazin.hrt.hr/430346/prvi-krug-audicije-za-euroviziju-mladih-glazbenika

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentara

  1. Bravo, sretno dalje.