Besplatno rekreativno vježbanje za sve

16. veljače 2018.
Komentari isključeni
552 Pregleda

Seminar “Vježbajte s nama” Vesne Mimice namijenjen je odraslim osobama svih životnih dobi, a ponajprije ženama. Organizira ga Društvo za športsku rekreaciju “Šport za sve” iz Samobora i poziva građane Samobor da se odazovu i pridruže vježbanju.

Termini su sljedeći: sutra, u subotu, 17. veljače 15-16 sati te zatim 26. veljače 19-20 sati, 3. ožujka 10-11 sati i 24. ožujka 15-16 sati. Vježbanje je besplatno, a održava se u dvorani iznad tržnice na Trgu kralja Tomislava 8, iza Samoborske banke. Voditeljica je Klara Benko.

Body&mind vježbe postaju sve popularnije zbog užurbanog životnog ritma i nemogućnosti pronalaska vremena za sebe, a bodybalance vuče porijeklo iz tai chija, pilatesa i joge. Set vježbi osim što jača cijelo tijelo i povećava fleksibilnost, smiruje um te fokusira i opušta cijelo tijelo.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.