Najnovije

Sve je spremno za spektakularan završetak 192. Samoborskog fašnika!

13. veljače 2018.
Komentari isključeni
949 Pregleda

Mislite da će Princa Fašnika večeras spaliti? On kaže da je u DEŽELI i da se odmara ali da će večeras doći vidjeti što mu se sprema! Program na Trgu fašničkih velikana počinje u 18 sati svirkom Panorama benda, a potom od 19 sati slijedi dolazak velike maskirane skupine na Trg fašničkih velikana.

Pored suđenja Princu Fašniku velika završnica fašničkih spelancija donosi i proglašenje najboljih pojedinačnih i skupnih maski, uručenje vrijednih novčanih nagrada mjesnim odoborima, Srakinog gnezda najbolje fašnički uređenom ugostiteljskom objektu, dodijeljena će biti i nagrada Fašničke galge za poseban doprinos Samoborskom fašniku, a izvlačit će se i dobitnici nagrada Fašničke putovnice.

Nakon spaljivanja Prica Fašnika slijedi spektakularan vatromet i koncert Tonija Cetinskog.

U Centru za mlade – Bunkeru, večeras od 21 sat nastupaju Jeremiah’s i MORT! Ulaz na sva fašnička događanja je besplatan!

Podsjećamo da se danas parkiranje u našem gradu naplaćuje samo do 16 sati. Također ne zaboravite da će zbog odvijanja fašničkog programa od 18 sati na snazi biti posebena regulacija prometa. Bit će zatvoren Trg fašničkih velikana i ulice koje vode prema središtu grada.

Foto: Edin Tuzlak

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.