S Fašnikom završila i Samoborska zimska trail liga

12. veljače 2018.
Komentari isključeni
1.075 Pregleda

Gotovo je za ovu zimu sa Samoborskom zimskom trail ligom u organizaciji Kluba cestovnog i planinskog trčanja Samobor. Na startu posljednjeg kola u subotu se pojavio 131 trkač, a nakon 12 održanih kola, na rekreativnoj stazi je nastupilo 27 žena i 26 muškaraca. Konačni plasman ostvarilo je 5 trkača, 3 u ženskoj i 2 u muškoj konkurenciji. Pobjedničku trojku kod dama čine 1. Jelena Maglić, 2. Jana Budinšćak i 3. Andrijana Budinšćak. Kod muškaraca su nakon pregovora i prelazaka konkurencije na kratku stazu, ostala samo dvojica veličanstvenih: 1. Ivan Potisk i 2. Ivan Mihel.

Na kratkoj stazi je nastupilo ukupno 87 žena i 107 muškaraca, a konačni plasman je ostvarilo 19 žena i 26 muškaraca. Tri najbolje žene su: 1. Nola Jandrečić, 2. Irena Zrinščak i 3. Petra Aralica. Kod muškaraca najbolja trojica su: 1. Josip Domjančić, 2. Dejan Patrčević i 3. Tomislav Sekopet.

Na najzahtjevnijoj stazi nastupilo je ukupno 36 žena i 101 muškarac, dok su plasman ostvarile samo 4 žene i 25 muškaraca. Pobjednice duge staze su: 1. Sandra Juhaz, 2. Antonija Orlić i 3. Saška Venek. Najbolji kod muškaraca bili su: 1. Ambrož Rožman, 2. Alen Štefanić i 3. Tomislav Švaljug.

S obzirom na to da je po prvi put postojala i ekipna konkurencija, završilo je ovakvim redoslijedom: 1. Rest Of The Best Of The Rest, 2. Ekipa s pe(j)som, 3. Bolje ići brže nego sporije.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.