Djeca s metlama, mame s demižonkama

10. veljače 2018.
Komentari isključeni
812 Pregleda

Nakon prikupljanja igrača i početnog dogovora s Fašničkim sucem, odigrano je i nekoliko utakmica ovogodišnjeg metloboja, jedne od triju fašničkih sportskih disciplina s certificiranim metlama i partvišima. Još jedna ledena zove se krafling, slično curlingu, ali s demižonkama, koju su nakon metloboja zaigrale mame okupljene na gradskom klizalištu pokušavajući demižonkom pogoditi “grande” krafnu.

I one su na početku ovog zanimljivog sportskog dana na gradskom klizalištu dobile precizne upute za natjecanje i podupute da porade na natalitetu fašničke nacije kako bi nagodinu bilo više metlobojskih ekipa.

Zabava je bila odlična, a natjecanje napeto, puno fašničkog adrenalina. Od 17 sati klizanje je za sve zamaskirane besplatno. U tijeku je pravi plesnjak na ledu pod maskama.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.