Sudar Percussion u Lisinskom

9. veljače 2018.
Komentari isključeni
652 Pregleda

Sudar Percussion, “najotkačenija skupina glazbenika na ovim prostorima”, poziva u nedjelju na svoj koncert od 20 sati u Velikoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinkog. Bit će to svojevrsna kruna projekta Oxygene započetog 2016. godine. “Sudarovci” će u sebi svojstvenom energičnom stilu izvest glazbu Jean-Michela Jarrea koja već četiri desetljeća oduševljava obožavatelje elektronske glazbe diljem svijeta.

Spoj elektroničke glazbe i klasičnih udaraljkaških instrumenata novi je izazov ansambla i korak dalje u otvaranju glazbenih mogućnosti. Uz posebne audio vizualne spektakularne efekte, Mješoviti zbor iz Slovenije i trubača Darka Sedaka-Benčića i goste iznenađenje, Sudar će dvoranu pretvoriti u multumedijalnu iluziju, a posjetitelje ostaviti bez daha u neponovljivom multimedijalnom spektaklu.

Ulaznice moguće kupiti na blagajni dvorane ili online na www.ulaznice.hr.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.