Denite masku, počinje Fašnik!

2. veljače 2018.
Komentari isključeni
854 Pregleda

Danas počinje 192. samoborski fašnik. Maske će zavladati gradom od 19 sati kada će ključeve grada preuzeti Princ Fašnik, Princeza Sraka, Fiškal i Sudec. Veselju neće biti kraja jer proglašenje Slobodnefašničke republike sa sobom donosi mnoštvo novih pravila, a glavno je “Sve operi na Srakinoj rivijeri”. Dakle, uz to što morate biti maskirani, svakodnevne bedastoće i ludosti ne trebate prati, ali brige i probleme obavezno treba provući kroz Srakinu praonicu. Fašnički program odvijat će se sve do 13. veljače na nekoliko lokacija, a na glavnu pozornicu na Trg fašničkih velikana prve organizirane maskirane skupine stižu večeras u 19 sati i 30 minuta iz svih samoborskih srednjih škola i iz Centra Lug. Nakon njih slijedi koncert Crvene jabuke.

Dođete li večeras u Bunker očekujte tehno party. Od 21 sat pa do 4 poslijeiza ponoći glazbu će puštati DJ Ogi & DJ Teo Zver.

Ulaz na sva fašnička događanja je besplatan, pa zato “denite masku da bute lepši jer bedaki noriju saki dan, a pametni samo na Fašnik”.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.