Završen prvi dio fašničkog turnira u Rudama

29. siječnja 2018.
Komentari isključeni
1.056 Pregleda

Proteklog vikenda završio je prvi dio 10. fašničkog turnira u Rudama. U subotu je održano natjecanje za dječake A, rođene 2004. godine i mlađe, u kojemu je Rudar osvojio treće mjesto iza prvoplasirane Valpovke i drugoplasiranog Bjelovara. Jučer je održano natjecanje u konkurenciji mlađih kadeta gdje je Rudar bio prvi pobijedivši u finalu Ludbreg. Na treće mjesto plasirala se Rukometna škola Karlovac. Fabijan Kušić iz Rudara je proglašen najboljim igračem turnira.

Rudarevi dječaci B, rođeni 2006. godine i mlađi, sudjelovali su na velikom međunarodnom turniru Kauzlarić-Karlović koji se održavao u Rijeci i osvojili 3. mjesto iza prvoplasirane momčadi Eles i drugoplasiranog Plera, oba sastava iz Mađarske.

Dubravko Glivetić

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.