Fašnički likovi «zapalili» Arena Centar i poslali najbolju pozivnicu za fašnik!

29. siječnja 2018.
Komentari isključeni
1.120 Pregleda

Posjetitelji Arena centra bili su ugodno iznenađeni maskiranim likovima u poslijepodnevnim satima proteklog vikenda te oduševljeno pozdravljali povorku koja je najavila 192. izdanje samoborskog fašnika.

Subota i nedjelja bili su rezervirani za maskiranje, za zabavu, za najavu Samoborskog fašnika, pa ne čudi stoga pozitivna atmosfera koja je «okupirala» hodnike Arena centra i razveselila sve posjetitelje koji su sa zanimanjem promatrali najpoznatije samoborske likove. A Sraki, Fiškalu, Sudecu i Princu posebno su se razveselila djeca, koja su uživala u njihovim pričama, ali i iskoristila priliku za fotografiranjem, plesanjem i druženjem s najpoznatijim samoborskim likovima.

Unatoč dugoj tradiciji, bogatstvu maskiranih priča bila je ovo odlična prilika da se Sraka, Princ, Fiškal i Sudec ponovo predstave zagrebačkoj publici, ali i najave sve ono što će dočekati goste Samobora na 192. Samoborskom fašniku koji će se održavati od 2. do 13. veljače 2018. Slobodna fašnička republika, nema sumnje ponovo će privući sve zaljubljenike u maskiranje, ali i sve one koji vole jedinstvenu atmosferu koja se veže uz Fašnik i koji u Samoboru zaboravljaju na svakodnevne probleme i zabavljaju se uz odličan glazbeni i zabavni program koji već godinama krasi najveći Fašnik regije.

Baš kao i u Arena Centru, dobra zabava, predvođena najpoznatijim samoborskim likovima bit će zaštitni znak 192. Samoborskog fašnika, koji će pod paskom Princa živjeti punih 11 dana i u kojem će vrijediti zakoni slobodne Fašničke republike. Arena centar je najava svega onog dobrog što čeka posjetitelje Samoborskog fašnika, ali i pozivnica da iza svojih maski pronađete dovoljno razloga da ne propustite lude provode i nezaboravne izazove samoborskih ulica. Koncerti, druženja, dječji fašnik, puno smijeha i provoda, samo su dio bogatog programa 192. Samoborskog fašnika.

Foto: Edin Tuzlak

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.