Cure izgubile, a dečki pobijedili susjednu Svetu Nedelju

29. siječnja 2018.
Komentari isključeni
1.390 Pregleda

U 7. kolu Prve hrvatske stolnoteniske lige – zapad, Samoborke su u subotu ugostile susjede iz Svete Nedelje i izgubile s 1:4. Uvelike se osjetilo neigranje najbolje igračice Zare Ilić, a kada je Ivana Medvedović, kod rezultata 1:1, u neizvjesnom meču u pet setova izgubila, više nije bilo povratka. Zato je muška ekipa protiv stolnotenisača Svete Nedelje jučer pobijedila, i uzvratila istim rezultatom, 4:1. Za tjedan dana stolnotenisačice će biti domaćin Dugom Selu, a muška ekipa gostuje u Puli i Rijeci.

U Dugom Selu je tijekom subote i nedjelje odigran i 41. stolnoteniski memorijal Lovro Ratković. Među kadetkinjama Zara Ilić je osvojila drugo mjesto, a u konkurenciji juniorki došla je od osmine finala. Lucija Krnić u mlađim kadetkinjama i Lovro Horvat u klincima zauzeli su treće mjesto. Petar Znika se kod kadeta probio do četvrtine finala, a Petra Gović i Lovor Škalac u mlađim kadetima došli su do osmine finala.

Krunoslav Znika

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.