Fašnik u Arena Centru

25. siječnja 2018.
Komentari isključeni
1.012 Pregleda

Zagrebački Arena Centar ugostit će u subotu i nedjelju od 17 do 18 sati najpoznatije maske i najbolje zabavljače Samoborskog fašnika. Bit će to odlična najava i predstavljanje 192. izdanja najpopularnijeg Fašnika u regiji, koji će se ove godine održavati od 2. do 13. veljače u Samoboru. Puno maski, još više krafni, fašničkih previranja i žongliranja samo su mali dio svega što će se događati u Arena Centru. Postoji li bolja pozivnica da skinete prašinu sa svojih maski ili napravite neku novu masku i zablistate u punom sjaju.

Baš će maske biti prilika da kušate neodoljive samoborske krafne, da se uklopite u nezaboravnu atmosferu Fašnika te kroz ples i zabavu i sami najavite najveći Fašnik u regiji. Samoborski fašnik predstavit će se svojim najpoznatijim maskama, običajima, bogatom tradicijom, ali i svim onim, što ovu manifestaciju već godinama svrstava u jedno od onih događanja u godini koje se nikako ne smije propustiti. Predstavit će se i bogat program 192. Samoborskog fašnika, koncerti velikih glazbenih zvijezdi, dječji fašnik i sva popratna događanja, koja će, nema sumnje, i ove godine oduševiti sve goste Slobodne fašničke republike.

Zato ne propustite doći u Arena Centar vidjeti što sve dobroga nose i koja je to pozitivna vibracija koju skrivaju Princ, Sraka, Sudec i Fiškal, jedinstveni likovi Samoborskog fašnika.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.