U Bunkeru saznajete sve o Erasmus plus projektima te upoznajte Brazil, Meksiko i Kinu!

24. siječnja 2018.
Komentari isključeni
590 Pregleda

Događanje namijenjeno svim mladima u našem gradu pod nazivom „Jedna Europa – koliko prilika?“ u četvrtak, 25. siječnja, u Centru za mlade – Bunkeru, organizira Udruga Pozitiva Samobor. Govorit će o tome kako europske programe kao što je Erasmus+ učiniti privlačnijima za mlade te što bi ih potaklo da se pridruže aktivnostima koje provode organizacije mladih. Početak je u 17 sati, a događanje se održava u okviru IV. ciklusa strukturiranog dijaloga Europske unije.

Također sutra u Bunkeru, od 19 do 21 sat, održat će se prvi Global Village gdje će studenti iz Brazila, Meksika i Kine predstaviti kulturu i specifičnost svojih država. Događanje organiziraju Udruga Nova budućnost i AIESEC Hrvatska – ogranak najveće međunarodne studentske organizacije. Njihovi predstavnici informirat će sve zainteresirane o studentskim praksama i volontiranju.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.