Sve u znaku borilačkog sporta – juda i karatea

24. siječnja 2018.
Komentari isključeni
711 Pregleda

Najviše vremena u novom Športofonu odvojili smo za borilačke sportove – judo i karate.

Najprije smo u povodu velikog judo spektakla u Samoboru, 4. međunarodnog judo turnira „Profectus cup powered by Biobaza“ ugostili trenera Judo kluba profectus Samobor Matiju Frlića (na naslovnoj fotografiji) i u razgovor s njim najavili ovo natjecanje.

Potom smo se prebacili na karate i s izbornikom hrvatske kadetske, juniorske i mlađeseniorske karate vrste Davorom Mrzakom (na gornjoj fotografiji), doznali kako su protekle pripreme hrvatskih reprezentativaca u Daruvarskim toplicama za Europsko prvenstvo u Sočiju jer su među njegovim izabranicima i tri mlada Samoboraca, Mislav Blažeković, Dino Šimunec i Jurica Runtas.

U nastavku emisije pozabavili smo se samoborskom zimskom nogometnom ligom, zimskom trail ligom te aktualnim košarkaškim prvenstvenim nadmetanjima.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.