Ivan Žlimen najbolji za sv. Anastaziju, Zara Ilić i Petra Gović prve na TOP 8

17. siječnja 2018.
Komentari isključeni
2.111 Pregleda

Po deveti je put u subotu odigran stolnoteniski turnir u povodu blagdana Svete Anastazije. U dvorani Synergia Konzum u Samoboru na turniru su nastupili igrači iz Zagreba, Svete Nedelje, Zaprešića i Samobora. Prvo mjesto osvojio je Svetonedeljščan Ivan Žlimen, drugi je bio Samoborac Tomislav Glad, a treći Zagrepčanin Dragan Rakić. Uz njih, na turniru je sudjelovalo još 13-ero stolnotenisačica i stolnotenisača. Vrhovni sudac bio je Vilim Viher.

U Velikoj Gorici je u nedjelju odigran TOP 8 Zagrebačke županije u stolnom tenisu za mlađe kategorije. Zlatna odličja osvojile su Zara Ilić u kadetkinjama i Petra Gović u mlađim kadetkinjama. Ana Znika je bila druga kod mlađih kadetkinja, Lovro Horvat među klincima treći, Ivano Perinić u konkurenciji najmlađih mlađih kadeta četvrti, a u istoj kategoriji Neva Gojković zauzela je šesto mjesto.

Krunoslav Znika

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.