Grand prix Croatia u karateu te Zimska nogometna i Zimska trail liga

17. siječnja 2018.
Komentari isključeni
957 Pregleda

Najveći dio Športofona protekao je u znaku osvrta na velebni međunarodni karate turnir, 27. Grand prix Croatia, kojemu je u našem gradu domaćin i organizator bio Karate klub Samobor, a suorganizator Hrvatski karate savez i Grad Samobor.

Uz reportažni zapis s otvorenja turnira, o njemu govore i direktor manifestacije i tajnik Hrvatskog karate saveza Davor Cipek, predsjednik Saveza i glavni tajnik Europske karate federacije Stjepan Čelan, zamjenik samoborskog gradonačelnika Željko Stanec, pomoćnik glavnog tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora Siniša Krajač, predsjednik Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije Vladimir Bregović i predsjednik Samoborskog športskog saveza Miro Kelečić.

U preostalom dijelu emisije, s tajnikom Nogometnog središta Samobor Darkom Povrženićem najavili smo početak Zimske nogometne lige, a s glasnogovornicom kluba cestovnog i planinskog trčanja Samobor i aktivnom natjecateljicom Petrom Aralicom govorili smo o tijeku Zimske trail lige.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.