Sporazumno do energetske obnove škola u Svetoj Nedelji i Kerestincu

13. siječnja 2018.
126 Pregleda

Jučer je potpisan sporazum kojim će se Osnovna škola Sveta Nedelja na temelju izrađene projektne dokumentacije, prijaviti na “Poziv na dostavu projektnih prijedloga – Energetske obnove zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora”. Time će 50 posto iznosa opravdanih troškova na energetskoj obnovi zgrade Područne škole Kerestinec i Osnovne škole Sveta Nedelja biti sufinancirano iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a preostali iznos potreban za završetak radova osigurat će Županija i Grad u omjerima 50:50. Projektantska procjena vrijednosti radova na energetskoj obnovi škole Sveta Nedelja iznosi 8 milijuna i 126 tisuća kuna kuna s PDV-om, a 2 milijuna i 371 tisuću kuna, također s PDV-om za školu Kerestinec.

Sporazum su potpisali župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić i gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec. (izvor: Grad Sveta Nedelja)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentirajte