Sporazumno do energetske obnove škola u Svetoj Nedelji i Kerestincu

13. siječnja 2018.
Komentari isključeni
489 Pregleda

Jučer je potpisan sporazum kojim će se Osnovna škola Sveta Nedelja na temelju izrađene projektne dokumentacije, prijaviti na “Poziv na dostavu projektnih prijedloga – Energetske obnove zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora”. Time će 50 posto iznosa opravdanih troškova na energetskoj obnovi zgrade Područne škole Kerestinec i Osnovne škole Sveta Nedelja biti sufinancirano iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a preostali iznos potreban za završetak radova osigurat će Županija i Grad u omjerima 50:50. Projektantska procjena vrijednosti radova na energetskoj obnovi škole Sveta Nedelja iznosi 8 milijuna i 126 tisuća kuna kuna s PDV-om, a 2 milijuna i 371 tisuću kuna, također s PDV-om za školu Kerestinec.

Sporazum su potpisali župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić i gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec. (izvor: Grad Sveta Nedelja)

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.