Finalni dan 56. Trofeja grada Samobora

6. siječnja 2018.
Komentari isključeni
545 Pregleda

Na 56. Trofeju grada Samobora stiglo se do samog kraja natjecanja. Danas će se igrati susreti za 3. mjesto i finala u seniorskoj i veteranskoj kategoriji u Sportskoj dvorani Samobor.

U polufinalima seniora jučer poslijepodne i navečer Autoelektrika Kruno i Play Box Mr. Jack odigrali su 2:2 pa je nakon izvođenja kaznenih udaraca u finale prošao Play Box Mr. Jack, dok je u drugom polufinalu momčad ŽMNK MC Plus Sveta Nedelja sa 4:1 bila bolja od MNK Goli Vrh Mrga obrt.

U polufinalima veteranske konkurencije Bravarija Mihočinec slavila je sa 4:3 protiv momčadi Ravnice i prijatelji M Transporti, dok je dvoboj CB MB i CB Bull Klanjec završio 1:1 da bi na penale prošao CB Bull Klanjec.

Danas, finalnog dana, program počinje u 18 sati utakmicom za 3. mjesto seniorskog turnira, a u 18:50 igra se susret za 3. mjesto kod veterana. Prvo finale i to veteransko na rasporedu je u 19:30, a sastaju se Bravarija Mihočinec i CB Bull Klanjec. Završna utakmica Trofeja Grada Samobora, finale seniora, igra se u 20:15 i sastaju se Play Box Mr Jack i ŽMNK MC Plus Sveta Nedelja.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.