Finalni dan 56. Trofeja grada Samobora

6. siječnja 2018.
329 Pregleda

Na 56. Trofeju grada Samobora stiglo se do samog kraja natjecanja. Danas će se igrati susreti za 3. mjesto i finala u seniorskoj i veteranskoj kategoriji u Sportskoj dvorani Samobor.

U polufinalima seniora jučer poslijepodne i navečer Autoelektrika Kruno i Play Box Mr. Jack odigrali su 2:2 pa je nakon izvođenja kaznenih udaraca u finale prošao Play Box Mr. Jack, dok je u drugom polufinalu momčad ŽMNK MC Plus Sveta Nedelja sa 4:1 bila bolja od MNK Goli Vrh Mrga obrt.

U polufinalima veteranske konkurencije Bravarija Mihočinec slavila je sa 4:3 protiv momčadi Ravnice i prijatelji M Transporti, dok je dvoboj CB MB i CB Bull Klanjec završio 1:1 da bi na penale prošao CB Bull Klanjec.

Danas, finalnog dana, program počinje u 18 sati utakmicom za 3. mjesto seniorskog turnira, a u 18:50 igra se susret za 3. mjesto kod veterana. Prvo finale i to veteransko na rasporedu je u 19:30, a sastaju se Bravarija Mihočinec i CB Bull Klanjec. Završna utakmica Trofeja Grada Samobora, finale seniora, igra se u 20:15 i sastaju se Play Box Mr Jack i ŽMNK MC Plus Sveta Nedelja.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik “Naš Samobor” te magazin Reader’ s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentirajte