U Samoboru gostuje poznati psiholog iz SAD-a Michael Anderson

5. siječnja 2018.
Komentari isključeni
1.311 Pregleda

Psihologija promjene tema je prvog ovogodišnjeg Građanskog utorka koji će se održati 9. siječnja, od 19 sati, u Centru za mlade – Bunkeru.

Predavači su psiholozi Michael Anderson iz SAD-a i Igor Kuhar iz Samobora. Oni će govoriti o duhovnoj psihologiji i važnost samoregulacije stresa u životnim izazovima. Ulaz je slobodan, no poželjno je svoje sudjelovanje prijaviit putem linka objavljenog na web stranici www.soulcraftcreations.hr

Michael Anderson je najprodavaniji autor psiholog iz SAD-a u njegovom području i govori o svojem pristupu rada s ljudima (i s nama samima) u SAD-u – nazvanim Duhovna psihologija. Iako nije utemeljena na bilo kojoj religiji, duhovnoj psihologiji je cilj proraditi sve što ometa mir osobe. To je humanistički pogled na psihologiju koji se vraća na osnovno načelo da su svi bića ljubavi, a mi koristimo tehnike savjetovanja i podrške kako bismo uklonili neriješena životna pitanja i izazove pitanja, što rezultira povezivanjem duše, psihe i tijela. Uostalom, riječ “psiha”, od koje psihologija dobiva svoje ime, izvorno znači “dah, načelo života, duša”. Vrijeme je da vratimo Dušu psihologiji i osobnoj promjeni.

Michael je diplomirao u Duhovnu psihologiju 2010. godine na Sveučilištu u Santa Monici (https://www.universityofsantamonica.edu) i putuje širom svijeta šireći njegovu uzdižuću poruku. Svi ste pozvani na predavanje da saznate zašto je njegova poruka postala toliko popularna u cijelom svijetu.

www.michael@executivejoy.com    www.RMichaelAnderson.com

Igor Kuhar predstavnik je nove generacije psihologa i bodywork praktičara, te integrira psiho-edukaciju, osobni razvoj i regulaciju tjelesno, emocionalno, mentalnih kapaciteta osoba. Dobitnik je nagrade za izniman doprinos u području primijenjene psihologije za 2017 godinu, te je osnivač SoulCraft creations centra u Samoboru i projekta Svjesnog Održivog Razvoja. Igor je diplomirao 2006 godine  na sveučilištu u Zagrebu, a edukacije je nastavio na domaćim i internacionalnim edukacijama i školama kao integrativni psihoterapeut, shiatsu praktičar, zvukoterapeut, zvučni pedagog, Marte Meo praktičar. Sve o Igoru i njegovom projektu možete pronaći na: www.soulcraftcreations.hr ili  www.odrzivosvjesnoroditeljstvo.eu

Fotografija u tekstu preuzeta s www.soulcraftcreations.hr

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentara

  1. Avatar

    Genderisti uporno guraju izmisljotinu da je spol bioloska a rod drustvena kategorija. Spol i rod su identicni, postoje muski i zenski spol kao dva roda, jedino u gramatici postoji srednji rod. Kad kazemo ovo dijete onda jezicno izrazavamo srednji rod, ali u stvarnosti dijete je muskog ili zenskog spola i roda. Kazati da je netko npr. muskog spola a zenskog roda je apsurdno. Rod moze biti odredjena drustvena manifestacija jednog spola, ali spolne i rodne karakteristike nije odredila sociologija nego biologija, odnosno sama priroda, narav razlicitih spolova.