Pripremite maske, jer 2. veljače počinje 192. Samoborski fašnik!

5. siječnja 2018.
Komentari isključeni
5.463 Pregleda

Pod motom “Sve operi na Srakinj rivijeri” od 2. veljače do 13. veljače održat će se 192. Samoborski fašnik. I ove godine građane i posjetitelje očekuje pregršt zabave za male i velike, a bogat program, u dva vikenda i na pokladni utorak, odvijat će se na 5 lokacija.

Na pozornici na središnjem samoborskom trgu će prodefilirati brojne maske i izvođači te glazbene zvijezde, a to su ove godine Crvena jabuka, 2. veljače, Vatra u subotu, 3. veljače, Klapa Intrade u petak 9. veljače, Slavonske lole u subotu, 10. veljače, te za kraj Toni Cetinski 13. veljače.

Na trgu kod Pošte i ove će godine biti tabori mjesnih odbora, na Trgu Matice hrvatske bit će SRAKOtrk i ostali programi za mališane, na klizalištu u nekadašnjoj vojarni održat će se Metloboj, a u Centru za mlade ove se godine organizira alternativni fašnik.

Svekoliko pučanstvo će kao i obično uveseljavati fašnički likovi: Princ, Sraka, Sudec i Fiškal, a sve koji se maskiraju, bilo grupno ili pojedinačno očekuju vrijedne nagrade.

Veselo će biti i u ugostiteljskim objektima koji će raditi duže nego obično, a parkiranje će u Samoboru u dane odvijanja fašničkog programa, kao i prijašnjih godina, biti besplatno.

Pripremite maske, jer : “Bedaki noriju saki dan, a pametni samo na fašnik!”

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.