Nepunih mjesec dana do početka 192. Samoborskog fašnika

5. siječnja 2018.
Komentari isključeni
1.570 Pregleda

Samoborska fašnička vlada intenzivno se priprema za preuzimanje vlasti u gradu, i dvotjedno ludovanje bez granica i kočnica pod sloganom “Fašnik je more…”, ili “Sve operi na Srakinoj rivijeri”.

U subotu 6. siječnja fašnički će vlastodršci posjetiti dobrosusjednu metropolu i na Cvjetnom trgu najaviti program ovogodišnjih spelancija koje službeno počinju u petak 2. veljače. Princ Fašnik, Sraka, Sudec i Fiškal, u pratnji ravnatelja Fašničke filharmonije Mike Harmonike, dijelit će stanovnicima Zagreba besplatne VIP pozivnice za svečano otvaranje 192. Samoborskog fašnika, a ujedno ih na osebujan način upoznavati s neodoljivim čarima Fašničke rivijere.

Odličnu glazbenu zabavu na ovogodišnjem Fašniku jamče i vrhunski izvođači koji će koncertirati na Trgu fašničkih velikana. U petak 2. veljače stiže Crvena jabuka, a  groznicu subotnje večeri 3. veljače raspirivati će Vatra. Drugog fašničkog vikenda zvjezdani su gosti Tomislav Bralić i klapa Intrade u petak 9. veljače, Slavonske lole u subotu 10. veljače, te Toni Cetinski koji nastupa u utorak 13. veljače.

 

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentara

  1. Avatar

    Kreće poganština i kretenizacija…ko voli nek izvoli, samo bi bio red da porezni obveznici mogu transparentno pratiti sotonin dernek.