Još sedam dana do Grand prixa Croatia!

4. siječnja 2018.
Komentari isključeni
569 Pregleda

Tjedan dana dijeli nas od novog, veličanstvenog sportskog spektakla u Samoboru, 27. Grand prixa Croatia, najvećeg i najuglednijeg karate natjecanje u ovom dijelu Europe.

Od 12. do 14. siječnja na tatamijima Samobor Arene za titule najboljih u nekoliko uzrasnih kategorija borit će se istaknuti karate majstori iz čak 25 država, među kojim su i brojni osvajači europskih i svjetskih odličja.

Dakako, najatraktivnija kategorija i ove je godine Senior-Open koja okuplja kremu karate sporta, a sudionici se bore za nagradni fond težak 5 tisuća eura! Taj dio natjecanja na rasporedu je u subotu 13. siječnja od 19 sati i 30 minuta.

Prošlogodišnji najbolji borci u senior-open kategoriji

Organizator i ovogodišnjeg Grand prixa je Hrvatski karate savez uz tehničko-logističku potporu Karate kluba Samobor, a suorganizator je Grad Samobor. Pokrovitelji natjecanja su Zajednica sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije, te Turistička zajednica grada Samobora, dok su sponzorsku podršku nesebično osigurali tvrtka Facies, Mirnovec pirotehnika, Cambium Networks, Anindol, Pride, Funda apartmani, Ustanova Sportski objekti Samobor i Fitness klub Samobor.

Medijski promotori Grand prixa su Radio Samobor, Sportske novosti, Glasnik Samobora i Svete Nedelje, te portal Croring.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.