Predsjednik NK Samobor Krešimir Jelić i koordinator svih klupskih selekcija Nikola Tomić

Godišnja skupština NK Samobor

30. prosinca 2017.
Komentari isključeni
2.009 Pregleda

Jučer poslijepodne održana je izvještajna godišnja skupština NK Samobor, u “plavom salonu” na Gradskom stadionu. Potrajala je 90-tak minuta, poput prosječne nogometne utakmice, a a okupila točno 13 skupštinara, uglavnom klupskih trenera, zaposlenika i dužnosnika. U radu skupštine sudjelovala su i dva seniorska prvotimca, kapetan Nikica Brujić i Franjo Kotarski.

Damir Kovačić, Nikica Brujić, Sven Raić i Miroslav Drušković

Predsjednik kluba Krešimir Jelić informirao je nazočne o aktualnoj klupskoj situaciji, i ukratko elaborirao financijsko stanje, a voditelj Omladinske škole Damir Kovačić izvjestio je o aktivnostima i rezultatima mlađih klupskih kategorija u proteklih godinu dana.

Filip Škvorc, Matija Škvorc i Franjo Kotarski

Tijekom druge polovice siječnja 2018. slijedi izborna skupština samoborskog četvrtoligaša, budući da aktualnom predsjedniku i Izvršnom odboru ističe četverogodišnji mandat, a Krešimir Jelić je jučer najavio da se neće kandidirati za novi mandat na dužnosti čelnog čovjeka kluba.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentara

 1. Avatar

  Jad i čemer nekad prvoligaškog kluba, dečki iz zadnjeg sela potrudili bi se i bolje i brojnije organizirali skupštinu kluba.
  Slanje sms-om poziv za sjednicu skupštine medijima dokaz je sveopće nebrige za budućnost kluba iskompleksiranih, oholih i nestručnih kreatura.Ugled kluba nisu srozali samo današnji operativci već velike zasluge ima i nekadašnji sportski a sad svekoliki faraon, dekapacitiran za sve osim za svoje bisage.

 2. Avatar

  Hrvoje viktor a da ne velimo o dugovanjima zaposlenicima i vanjskim suradnicima

 3. Avatar

  uh

 4. Avatar

  huh…
  zanima me do kada….
  svi već znaju da su se Beljak tj Stanec odlučili umjesto bahatog Jelića i još bahatijeg Tomića postaviti istu ili još goru kombinaciju…Karoglan i svima dužan Deak…
  100x iste greške.

  karoglan…pored x zaduženja baš će se potrgat za nogometni klub….
  pa će vozač karoglana deak kombinirat novce i igače,,,
  stručno vodstvo—