Bogata sajamska ponuda i dvostruki doček Nove godine!

30. prosinca 2017.
Komentari isključeni
1.449 Pregleda

Samoborski božićni sajam traje još danas do 20 sati, a pojedini izlagači na Trgu kralja Tomislava bit će i sutra, 31.prosinca Ponuda domaćih proizvoda i raznih rukotvorina je bogata i raznolika, a izlagači kažu kako je potražnja za njihove proizvode veća nego prijašnjih godina.

Među najtraženijim proizvodima su domaće kuhane češnofke i kuhano vino, a traže se i med, domaći kolači, rakije, bermet te razni suveniri.

Grad je u suradnji s tvrtkom IGO-MAT za podnevni i ponoćni doček Nove godine osigurao preko 1000 besplatnih porcija češnofki, a besplatno će biti i kuhano vino!

Podnevni doček nove godine počet će 31. prosinca, već u 10 sati, uz koncert grupe Vigor. Uz njih, u programu sudjeluje i DJ Jurki, a najmlađe posjetitelje dočekuju raznolik program u Dječjem kutku Laboratorija zabave te nastupi Dječjeg zbora Samoborček, mažoretkinja Unity S kao i Sportskog plesnog kluba Samobor.

Program ponoćnog dočeka počinje u 23 sata, a za to će se pobrinuti grupa Krivi smjer. Kao i svake godine, u Novu godinu slavljenike će uvesti ritam valcera, a za poseban ponoćni ugođaj pobrinut će se tradicionalnim vatrometom Mirnovec Pirotehnika.

Tradicionalno će građanima i posjetiteljima novogodišnju čestitku u podne i u ponoć uputiti samoborski gradonačelnik Krešo Beljak.

Organizatori oba dočeka su Grad Samobor, Turistička zajednica grada Samobora, Poduzetnički centar Samobor i Sportski plesni klub Samobor.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.