Komunalac u 2017. godini

28. prosinca 2017.
Komentari isključeni
1.017 Pregleda

O tome kako je Komunalac poslovao u 2017. godini više doznajte u emisiji EKO EHO, čiji je gost danas bio Komunalčev direktor Ivica Karoglan.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentara

  1. Avatar

    Ovakvo lažno iznošenje zaista nema smisla. Direktor po sistemu usta moja hvalite me iznosi podatke da će razdvajanjem doći do otpuštanja. Osoba koja godišnje dobiva 3,1 milijun kuna za krpanje vlastitih rupa, drži monopol u komercijalnom dijelu održavanja, govori o otpuštanju. Volio bih zaista da je to potkrijepio jednim jedinim argumentom. Onaj koji ga je tu postavio prije samo tjedan dana je na istu temu pljuvao kako će to donijeti nova uhljebljenja kao da ih upravo u Samoboru i poglaviti Komunalci nema najviše. Zaista degutantno.Dajte se više usuglasite da silne laži povežete u jedno.