Sa sljemenske “Snježne kraljice” do samoborskog “Grand Prix Croatia” tatamija

27. prosinca 2017.
Komentari isključeni
1.060 Pregleda

U posljednjem ovogodišnjem Športofonu dominrale su dvije teme, skijanje i karate, a popratili smo i tijek dva malonogometna turnira, najpopularnijeg hrvatskog haklerskog okupljanja – “Kutije šibica” u Zagrebu i najstarijeg natjecanja ovakve vrste u Hrvatskoj – “Trofeja grada Samobora”.

O završnim pripremama za prvi ženski i muški slalom Svjetskog skijaškog kupa u 2018. godini, 3. i 4. siječnja na sljemenskoj “Snježnoj kraljici”, razgovarali smo s voditeljem natjecanja, našim sugrađaninom Renom Fleissom (na naslovnoj fotografiji)

Od glavnog tajnika Hrvatskog karate saveza Darka Šimunca (na gornjoj fotografiji) doznali smo što nas sve očekuje od 12. do 14. siječnja sljedeće godine na još jednom, 27. po redu Grand Prix Croatia karate turniru, jednom od najprestižnijih borilačkih natjecanja u ovom dijelu Europe.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.