Novi školski i vrtićki kapaciteti u Svetoj Nedelji

27. prosinca 2017.
Komentari isključeni
1.260 Pregleda

Gost posljednjeg ovogodišnjeg “Pogleda sa Svetonedeljskog brega” bio je gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec. S njim smo razgovarali o namjeni pojedinih proračunskih stavki u sljedećoj godini za razne gradske aktivnosti, najviše o ulaganju u školstvo, obnovi postojećih škola u Kerestincu i Svetoj Nedelji i gradnji nove osmogodišnje škole u Strmcu te o dogradnji gradskih vrtićkih kapaciteta, sve to u ovom mandatu aktualne svetonedeljske gradske uprave.

Govorili smo i o završetku izrade studije koja bi trebala pridonijeti poboljšanju, a za pojedine kategorije stanovništva poput učenika, studenata i umirovljenika, i pojeftinjenju javnog gradskog prijevoza na svetonedeljskom području.

Nismo zaobišli ni neizostavnu komunalnu izgradnju na području Svete Nedelje i održavanje postojeće u 2018. godini, a govorili smo i o racionalizaciji poslovanja svetonedeljskih sportskih i kulturnih udruga.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.