Odigrane prve utakmice Trofeja Grada Samobora!

22. prosinca 2017.
Komentari isključeni
1.600 Pregleda

Jučer je i službeno počelo 56. izdanje Trofeja grada Samobora, najstarijeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj. U Sportskoj dvorani Samobor odigravale su se utakmice u seniorskim skupinama C i D.
Susret Juniora i Pizzerije Labirint završio je 0:3, potom su igrali Juniori i Župa Svete Anastazije 1:1 te Caffe bar Valentino i prijatelji protiv Coloseum Night Cluba 3:0, kao i Župe Svete Anastazije i Pizzerija Labirint 1:1. Za kraj sinoćnjeg malonogometnog programa Cafe Bar Corto igrao je protiv momčadi Caffe bar Valentino i prijatelji 3:2, a potom su slavili i protiv Coloseum Night Cluba 2:1.
Trofej Grada Samobora nastavlja se sutra utakmicama seniorskih skupina B, E te G.
Prva utakmica sutrašnjeg programa na rasporedu je u 16 sati, igraju u skupini B Kuna i Prijatelji protiv momčadi De Vito. Nakon toga u 16:40 sastaju se momčadi iz skupine E, Buffet Gradna i Caribi Kroflin Instalacije. U 17:20 počinje utakmica skupine G između Grill bar Paulaner Autodijelova Lupeme i momčadi Play Box Mr. Jack.
U 18 sati u skupini B igraju De Vito i Gec-Sam, a u 18:40 MC Plus Sveta Nedelja igra prvi susret protiv svojih konkurenata iz skupine E, da bi drugi odigrali u 20:40 sati.
U skupini G, momčad Favela prvi susret protiv protivnika iz svoje grupe igra u 19:20, a drugi u 21:20 sati. U 20 sati sastaju se i momčadi iz grupe B, i to Gec-Sam protiv Kune i prijatelja.
Ukupno je za turnir prijavljeno 38 ekipa, i to 27 u seniorskoj i 9 u veteranskoj kategoriji, a turnir organizira NK Samobor.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.