Odgođen turnir “Tri kornera – penal”!

22. prosinca 2017.
Komentari isključeni
1.549 Pregleda

Iz NK Bregana danas je stigla razočaravajuća vijest za sve ljubitelje malog nogometa da se tradicionalni, i po mnogo čemu jedinstveni turnir “Tri kornera – penal” odgađa, i to zbog infrastrukturnih problema s dvoranom OŠ Milana Langa u Bregani.

Naime, zbog dotrajalosti je pukla glavna vodovodna cijev koja spaja dvoranu sa zgradom škole u Bregani, pa je dvorana ostala bez grijanja i vode, a nadležne gradske službe utvrdile su da popravak, odnosno rekonstrukcija može biti obavljen najranije do 15. siječnja iduće godine. U takvim okolnostima organizatorima nije preostalo drugo nego otkazati natjecanje u predviđenom terminu od 26. prosinca do 6. siječnja. Pokušat će, kažu, održati turnir u drugoj polovici siječnja 2018., jasno ukoliko radovi na obnovi instalacija u dvorani budu dovršeni.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.