Vatrogasci Paukovca i Molvica novom poveljom osnažili suradnju

18. prosinca 2017.
Komentari isključeni
885 Pregleda

Dobrovoljno vatrogasno društvo Paukovec i Dobrovoljno vatrogasno društvo Molvice u subotu su u vatrogasnom domu u Molvicama obilježili desetu godišnjicu bratimljenja. Prva suradnja između DVD-a Paukovec i Molvice počela je 2002. godine i ubrzo su se sklopila velika prijateljstva između članova društava, pa su tadašnji predsjednici društava Miroslav Pasinek i Vinko Jaklenec 22. studenog 2007. godine potpisali povelju o bratimljenju.

Suradnja traje još i danas, prijateljstvo je na istoj razini kao i na početku, pa su današnji predsjednici društava Dario Prelec i Tomislav Slamar potpisali nove povelje kojom se potvrđuje suradnja ova dva DVD-a i kojima se utvrđuje da će se započeto prijateljstvo prenositi na buduće generacije.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.