Sakurine božićne igre

18. prosinca 2017.
Komentari isključeni
1.153 Pregleda

Božićne igre bile su zadnje natjecanje u ovoj godini za svetonedeljske Sakure. Bilo je u subotu uzbudljivo i veselo u školsko-sportskoj dvorani Osnovne škole Vladimira Deščaka. Djevojčice i dječaci iz Judo kluba Sakura, njih osamdesetak, natjecali su se u kategorijama od U8 do U14. Zadatak im je bio odraditi tri igre: “Povuci – potegni”, “Tko jači – taj kvači” i “Borim se jako – vidi kako”. Pripremali su se dugo, a rezultati nisu izostali i za trud primili su zaslužene nagrade.

Najbolji Sakurini predškolci na Božićnim igrama bili su: Lukas Čižmešija, David Žgalin, Luka Vidović, Lovro Huljev, Val Kranjac, Arian Marković, Sara Jakopec, Lucija Šarić, Ali Roko El Mawla i Patrik Račić.

Najbolji Sakurini školarci na Božićnim igrama bili su: Petra Ugarković, Dorotea Biluš, Tonka Pavlinić, Ana Ugarković, Lea Đigaš, Lana Juric, Lea Podgorski, Mihael Mihalić, Max Križanac, Dorijan Šabarić, Miho Tomić-Zuber, Juraj Marušić, Toma Cvetković i Matej Dutković.

Nakon natjecanja dobre rezultate proslavili su na prigodnom domjenku.
Sakure zahvaljuju pokroviteljima, Gradu Svetoj Nedelji i Sportskoj zajednici grada te Radiju SVN i Radio Samoboru na medijskom praćenju.

Irena Lacković

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.