Najnovije
Isključenja struje 4. i 5. lipnja (3. lipnja 2020. 18:26)
Samobor je lepi varoš – Stojdraga (3. lipnja 2020. 16:36)
Velik odaziv – hvala svima! (3. lipnja 2020. 13:50)
Radovi na samoborskim prometnicama (3. lipnja 2020. 13:01)
Kakva nas budućnost čeka? (3. lipnja 2020. 11:34)
Online edukacija za male iznajmljivače (2. lipnja 2020. 16:03)

Karate klub Samobor najuspješniji na Prvenstvu Hrvatske!

18. prosinca 2017.
Komentari isključeni
1.168 Pregleda

Seniorke Karate kluba Samobor u sastavu Ana i Maja Lenard, Ivana Bebek i Silvija Buzaljko osvojile su titulu ekipnih prvakinja Hrvatske na prvenstvu koje se održalo u nedjelju u školskoj sportskoj dvorani Prirodoslovne škole Vladimira Preloga u Zagrebu.
Djevojke su s tri briljantne pobjede protiv Hercegovine Zagreb, Studenta Zagreb i CroHerc Makarske potpuno zasluženo osvojile prvo mjesto te tim rezultatom na najbolji mogući način zaokružile sportsku 2017. godinu.

Drugo ekipno zlato samoborskom klubu su donjeli kadeti u sastavu Jurica Runtas, Dario Szel, Dino Šimunec i Mislav Blažeković. Iako su tek nedavno postali kadeti, dečki su pokazali veliku zrelost i borbenost te s četiri fenomenalne pobjede nad Velikom Goricom, Metkovićem, Zanshin Splitom, Opatijom okrunili svoju vrlo uspješnu godinu te najavili sjajnu karate budućnost.

Treću ekipnu medalju samoborskom klubu, onu brončanog sjaja, donjele su kadetkinje u sastavu Paula Šogorić, Lucija Hodak i Magdalena Šuflaj čime su sebi i klubu osigurale predivan dar na kraju godine.

U konkurenciji kata Samoborka Lucija Gečević je u konkurenciji mlađih seniorki osigurala finale gdje je na kraju poražena, a Lucija je i u uzrasnoj kategoriji juniorki bila briljantna te se okitila brončanim odličjem.
Na ljestvici uspješnosti ovog prvenstva Hrvatske, Karate klub Samobor zauzeo je prvo mjesto što je itekako hvale vrijedan uspjeh.
foto: KK Samobor

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.