Najnovije
Isključenja struje 4. i 5. lipnja (3. lipnja 2020. 18:26)
Samobor je lepi varoš – Stojdraga (3. lipnja 2020. 16:36)
Velik odaziv – hvala svima! (3. lipnja 2020. 13:50)
Radovi na samoborskim prometnicama (3. lipnja 2020. 13:01)
Kakva nas budućnost čeka? (3. lipnja 2020. 11:34)
Online edukacija za male iznajmljivače (2. lipnja 2020. 16:03)

Aleksandra Treppo najpozitivnija je Samoborka u ovoj godini!

18. prosinca 2017.
Komentari isključeni
2.643 Pregleda

Udruga Pozitiva Samobor ove je godine po prvi puta raspisala natječaj za najpozitivniju osobu u Samoboru u ovoj godini. Konačno proglašenje pobjednika održalo se u subotu, 16.12. u Centru za mlade Bunker. Ovu počasnu titulu osvojila je sa sve skupa 719 bodova, gospođa Aleksandra Treppo. U Aleksandrinoj prijavnici stajalo je da uklanja sve stereotipove o svom zanatu – onom zubarskom, da iz njene ordinacije uvijek odzvanja smijeh te da je aktivna u zajednici. Sve ove navode potvrdili su i njeni glasači, kojih je bilo mnogo.

Osim nagrade za Najpozitivniju Samoborku/Samoborca godine, Udruga Pozitiva Samobor odlučila je dodijeliti još jednu nagradu, za trud, rad i kao poticaj za dalje. Nagradu je osvojio Tin Živković, koji je zaslužan za samo otvaranje i događanja vezana za najveći Centar za mlade u Hrvatskoj, pod nazivom Bunker te je aktivan u mnogim događanjima vezanim za mlade. Udruga Pozitiva Smatra da bi Tin trebao služiti kao uzor svojim vršnjacima, ali i ostalima.

Udruga Pozitiva Samobor istaknula je kako je jako sretna, jer ovaj izbor bio je puno više od same nagrade. Ovim izborom, ističu, željeli su građanima dati do znanja da netko vidi njihov trud, da ih netko cijeni, da njihov duh i rad pozitivno utječu i na druge, a da su nekome čak i uzor. Stoga, Udruga Pozitiva Samobor, čestita svim kandidatima, jer ovo je pobjeda svih sudionika. Samobor je, smatraju, vrlo pozitivan grad, stoga ovaj izbor namjeravaju pretvoriti u tradiciju.

Sve ovo ne bi bilo moguće bez sponzora, stoga se udruga Pozitiva zahvaljuje Pirotehnici Mirnovec, frizerskom salonu Carpe Diem, Kristalu Samobor, Teniskim terenima Stars, studiju Foto Max, proizvođaču rakija Hedonica, Caffe baru Sway i studiju Elite. Također, zahvaljuje se Studiju smijeha koji je nastupom njihovih komičara dao dozu urnebesne pozitive na samom događanju.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.