20 božićnih plesnih točaka Plesnog kluba Point

18. prosinca 2017.
Komentari isključeni
1.432 Pregleda

Više od 20 plesnih točaka priredio je Plesni klub Point za svoju ovogodišnju, treću po redu božićnu produkciju, održanu u subotu u Sportskoj dvorani Samobor. Kroz plesni podij prodefiliralo je 250 plesačica i plesača od 3, pa do 43 godine starosti vođeni Karlom Štimcem i Robertom Carić Štimac. Različite plesne koreografije uvježbali su Delfini, Zvončice, Zvjezdice, Jazz Magic, Mačke, Balerine, grupa nazvana Breakerz, pa Jazz girls, hip-hoperi mlađi i stariji, Tiha grupa, Black Angels, Sedmašice i Osmašice, Lubenice, Krumpiri i Ladies jazzerice, a za kraj svi su se stisnuli na plesni podij i zaplesali na temu “Sretan Božić svakome”. Uz Robertu Carić Štimac uvježbali su ih Tihana Otmačić, Eva Šoić, Dorotea Cepanec, Jelena Guštin, Miroslav Mlinar, Anis Chillo Habibović, Stephanie Koletić i Lovorka Lučić.

Plesnom klubu Point na ovoj su se Božićnoj produkciji, pred prepunim gledalištem Sportske dvorane Samobor pridružile i zagrebačke Jazzelle pod vodstvom Mie Ereš.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.