Samoborski hakleri odlični na “Kutiji”

17. prosinca 2017.
Komentari isključeni
1.566 Pregleda

Samoborski hakleri koji na ovogodišnjoj Kutiji šibica igraju za ekipu Doma za starije Trgovčević, jučer su u prvom kolu turnira uvjerljivo pobijedili Konobu Tomić s otoka Brača rezultatom 5:0!

Uz Nikicu Brujića, Antonia Mišuru, Tomislava Makaruna, Franju Kotarskog, Brunu Držića, Filipa Brdarića i Ivana Razuma, prvotimce NK Samobor, u ekipi su još Filip Rihtar, Tomislav Božić, Josip Matošević i Filip Štefković, a voditelj momčadi je Kristijan Kiki Trgovčević.

Danas su samoborski hakleri odigrali i utakmicu 2. kola protiv ekipe Hudek Trgotrans u dvorani II Doma sportova, te zabilježili novu pobjedu rezultatom 4:0! Time su osigurali plasman u 16-finala gdje će odmjeriti snage s ekipom “Dimnjačarstvo Sopot” i to u ponedeljak 18. prosinca od 16 sati i 50 minuta na parketu “dvojke” Doma sportova.

U dvije odigrane tekme najviše pogodaka za ekipu Doma Trgovčević postigao je Filip Brdarić koji je tri puta tresao protivničke mreže, dok su po dva zgoditka postigli Nikica Brujić i Franjo Kotarski.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.