Najnovije

Samoborci za Samoborce!

15. prosinca 2017.
Komentari isključeni
2.002 Pregleda

Izvrsnu zabavu, uz mnoštvo pozitivnih emocija, priredio je Tamburaški sastav Samoborci u četvrtak navečer publici na Božićnom koncertu za umirovljenike u dvorani Doma umirovljenika u Samoboru.

Šaroliki program, rekli bismo za svakoga ponešto, od domaćih popevki lokalnih autora, preko starogradskih pjesama i šlagera kojih se s nostalgijom sjećamo, sve do vječno zelenih svjetskih uspješnica, oduševio je posjetitelje, koji su se s puno žara na kraju i pridružili sastavu i njegovim solistima te nekoliko puta pljeskom produljili koncert. Ponovno se pokazalo da Samoborci rado uživaju u koncertu svojih Samoboraca, koji su nedavno proslavili svoj deveti rođendan. Uz dobru svirku, isticali su se redom i svi solisti: Durđica Pleše Vujica, Marica Posilović, Ančica Praunsperger, Dinko Fratrić, Jurica Škiljan i Franjo – Sina Gluščić.

Besplatni koncert za umirovljenike su udruženim snagama organizirale samoborske gradske četvrti Južno naselje, Giznik – Anindol i Centar, a prostor im je osigurala udruga samoborskih umirovljenika. Ponovilo se!

DK

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.