Počele prijave za 51. turnir “Tri kornera – penal”

14. prosinca 2017.
Komentari isključeni
817 Pregleda

Ono što je Zagrepčanima legendarna Kutija šibica, stanovnicima Bregane sasvim je sigurno malonogometni turnir Tri kornera – penal. Zaljubljenici najvažnije sporedne stvari na svijetu u Samoboru i okolici svake se godine okupljaju tijekom zimskih školskih praznika kako bi na parketu dvorane OŠ Milana Langa pokazali svoje nogometno umijeće.

Ovogodišnje 51. izdanje popularnog turnira odigrat će se od 26. prosinca ove do 6. siječnja iduće godine u kategorijama: Mala škola,prstići, limači, ml. pioniri, pioniri, kadeti, juniori, seniori i veterani. Za sve kategorije upisnina je 200 kuna po ekipi, a za seniore 350 kuna. Prijave se primaju do 23. prosinca u 17 sati u buffetu Romansa u Bregani, telefonski na broj 095/840-9593 ili e-mailom na adresi: [email protected]

Turnir organizira NK Bregana u suradnji s mjesnim odborima Bregana, Otruševac, Mala Jazbina i Stojdraga, a medijski je pokrovitelj Radio Samobor.

Nagrađuju se najbolje ekipe i pojedinci u svim natjecateljskim kategorijama i to pitkim, jestivim i sportskim nagradama, a seniori i novčanim.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.