Najnovije

Vladimir Bogovčić pobjednik foto natječaja “Volim Samobor”

13. prosinca 2017.
Komentari isključeni
851 Pregleda

Pobjednik ovogodišnjeg natječaja Turističke zajednice grada Samobora “Volim Samobor” te dobitnik novčane nagrade u iznosu od 4 tisuće kuna je Vladimir Bogovčič (naslovna fotografija). Drugo mjesto i iznos od dvije tisuće kuna pripali su Šimi Modriću (fotografija ispod), a treće je mjesto i nagrada u iznosu od tisuću kuna dodijeljeno Romeu Ibriševiću (fotografija snježnog Samobora).

Pobjednike natječaja proglasio je žiri u čijem su sastavu bili Ivan Mijić, autor filma “Samobor” za koji je Turistička zajednica grada Samobora dobila posebno priznanje na ovogodišnjem, 20. Međunarodnom festivalu turističkog filma u Solinu, Roman Avdagić fotograf i predsjednik Fotokluba Klik te predstavnice Grada Samobora i Turističke zajednice Petra Aralica i Ivana Kokot.

Foto natječaj “Volim Samobor” trajao je od 3. ožujka do 30. studenog, s ciljem prikazivanja samoborskih prirodnih ljepota, kulturne i prirodne baštine ili manifestacija kroz različita godišnja doba. U tom je vremenu na natječaj pristiglo 619 fotografija, a sudjelovalo je 37 autora. U užem izboru, uz pobjednike, bili su i Branko Balaško, Davor Đopar, Ivan Tibor Grujić, Ivica Rumenović, Josip Grđan, Lucija Kirschenheuter, Milan Žitković, Noa Košutić i Petra Bošnjak čije fotografije možete pogledati na www.samobor.hr.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.