Najnovije

Sportski rezime natjecateljskih polusezona

13. prosinca 2017.
Komentari isključeni
444 Pregleda

Do polovice svojih prvenstvenih natjecateljskih sezona stigli su rukometaši i rukometašice, a na tom su putu i košarkaši, pa je i veći dio Športofona protekao u osvrtima na postignute rezultate.

O velikom uspjehu rukometaša Rudara koji su kraj jesenskog dijela natjecanja u Prvoj hrvatskoj ligi – sjever dočekali kao vodeća momčad prvenstva, sa samo jednim jedinim porazom, razgovarali smo sa sportskim direktorom kluba Darijom Gaćom.

U nastavku emisije okrenuli smo se košarci i samoborske rezultate i trenutno 4. mjesto na ljestvici sa samo 2 boda zaostatka za vodećom Dubravom analizirali u razgovoru s trenerom prve momčadi Košarkaškog kluba Samobor Marinom Sedlarom.

Povratak na rukometne terene doveo nas je do stabilne drugoligaške ekipe Ženskog rukometnog kluba Samobor o čijim je rezultatima u polusezoni govorila trenerica Nikolina Pavković.

Uskoro kreću i zimska malonogometna nadmetanja, pa je to bio povod da dozovemo predsjednika Nogometnog kluba Bregana Gorana Grdinića koji je najavio 51. haklerski turnir Tri kornera – elver.

Na posljetku stižemo i do velikih sportskih srca Samobora koji će se zajedničkim naporom uključiti u ovogodišnju humanitarnu akciju Samoborskog športskog saveza kojom će se prikupljati pomoć u prehrambenim i higijenskim potrepštinama za obitelji u potrebi. Naša sugovornica na tu temu bila je tajnica Saveza i pokretačica akcije, Marijana Radek.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.