Devet streličara s devet medalja

11. prosinca 2017.
Komentari isključeni
1.096 Pregleda

Devet samoborskih streličara nastupilo je u nedjelju na turniru u povodu Svetog Nikole u Sisku i svih devet vratilo se kući s medaljama.

Najmlađi natjecatelji nastupili su u kategoriji standardnog luka za djecu do 12 godina. Kod djevojčica Dora Sokolović osvojila je prvo mjesto, kao i Kristijan Sopić kod dječaka, a Lovre Koritnik bio je drugi. U kategoriji složenog luka za djecu do 14 godina Talia Valentak među djevojčicama i Vigo Mikola među dječacima popeli su se na najviše postolje. I u kategoriji zakrivljenog luka za djevojčice do 14 godina prvo mjesto osvojila je Samoborka Luna Pađan. Od seniora su u kategoriji standardnog luka nastupili Lana Orešić i Stjepan Ivančan. Stjepan je osvojio prvo mjesto u muškoj kategoriji, a Lana treće u ženskoj. Mario Vavro osvojio je drugo mjesto u kategoriji seniora složenog luka.

Sljedećeg vikenda Samoborci idu u Varaždin, gdje će nastupiti na tradicionalnom međunarodnom Božićnom turniru, koji je ujedno i posljednje natjecanje u ovoj godini.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.