Sveti Nikola izazvao euforiju u Bregani

7. prosinca 2017.
Komentari isključeni
620 Pregleda

Kakva je to euforija sinoć u Bregani bila! Mnogobrojni učenici i roditelji u potpunosti su ispunili Osnovnu školu Milana Langa (doslovno se tražilo mjesto više!), sve s namjerom kako bi dočekali svetog Nikolu. Učenici i djelatnici škole pripremili su i prigodni program sastavljen od recitacija, dramskog izričaja, pjesme i glazbe, a vrhunac večeri uslijedio je kad se sveti Nikola pojavio s gitarom u ruci! Najprije su zboraši otpjevali pjesmu njemu u čast, potom se obratio okupljenom mnoštvu i ukazao na temeljne životne vrijednosti u kojima ne smiju dominirati materijalne stvari, a nakon toga svi zajedno otpjevali su općepoznatu pjesmu – “Kad si sretan”. Naravno da je bilo i darova, a oni najmlađi mogli su se počastiti ukusnim bombonima.

Vila je to večer za pamćenje u Bregani! -Vjerujemo da će takav odaziv biti i sljedeće srijede jer u našu školu dolazi kino! U suradnji s POU Samobor prikazivat će se hrvatska komedija “Sve najbolje” – ističe agilni i sveprisutni ravnatelj škole Igor Matijašić.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.