Najnovije

Mobilno reciklažno dvorište stiglo u Samobor

6. prosinca 2017.
Komentari isključeni
1.176 Pregleda

Svim građanima Samobora koji ne žive u blizini reciklažnog dvorišta uvelike će biti olakšano odlaganje odvojenog otpada. Naime, Komunalac je nabavio mobilno reciklažno dvorište u kojem je moguće zbrinuti čak 24 vrste otpada.

Proizvod tvrtke Tehnix stigao je u dvorište Komunalca prije dva dana, a o rasporedu organiziranog prikupljanja otpada u mobilnom reciklažnom dvorištu građani će biti pravovremeno obaviješteni.

Dolazak mobilnog reciklažnog dvorišta predviđen je nekoliko puta godišnje u sve mjesne odbore s područja grada Samobora, prema planu odvoza koji će biti dostavljen svim korisnicima.

Investicija u vrijednosti od oko 142 tisuće kuna još je jedna u nizu kojom Komunalac omogućava građanima da odvajaju otpad. U planu je nabava još jednog mobilnog reciklažnog dvorišta, koji stiže u prvom kvartalu 2018. godine.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.