Prva zajednička medalja Paule Hude i Vedrana Srage

5. prosinca 2017.
Komentari isključeni
375 Pregleda

Prvu zajedničku srebrnu medalju sa međunarodnih natjecanja prošlog su vikenda donijeli Samoborka Paula Hude i njezin plesni partner Vedran Sraga nastupivši u standardnim plesovima u kategoriji odraslih plesača, mlađih od 21 godine.

Imali su i uspješan nastup u latinskoameričkim plesovima gdje je malo nedostajalo da dohvate četvrtfinale u konkurenciji 70-ak plesnih parova iz 20-ak europskih zemalja, a bilo je i plesača iz Kanade i Japana.

Još bolji dojam su ostavili u standardnim plesovima, gdje su osvojili 23.mjesto, donijevši Hrvatskoj četvrtfinale. Prvo zajedničko međunarodno natjecanje u Mariboru najavljuje njihovu uspješnu plesnu karijeru.

Nakon pobjeda na domaćim natjecanjima u obje plesne discipline (latinskoameričkih i standardnih plesova) u Varaždinu, Samoboru, Koprivnici i Sisku, ovogodišnja će natjecanja završiti na Bolero Dance Festival-u 2017., koji će se održati 17. prosinca u Zagrebu u Hotelu Westin.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.