Virtualna šetnja Samoborom i Žumberkom!

30. studenoga 2017.
Komentari isključeni
1.083 Pregleda

Samobor ide u korak s tehnološkim trendovima i u turističkom pogledu. Naime, virtualna šetnja starim Samoborom i još neotkrivenim Žumberkom najnoviji je u nizu ovogodišnjih, inovativnih projekata Turističke zajednice grada Samobora.

Virtualna šetnja kroz Samobor i Žumberak u 360 stupnjeva predstavlja suvremeni i inovativni vizualni prikaz našega grada i okolice te omogućuje interakciju korisnika sa servisom pomažući mu da se orijentira kroz prirodne, povijesne i kulturne znamenitosti Samobora. Na ovaj se način turistima i gostima te svima onima koji planiraju posjetiti naš grad nudi novo i drugačije iskustvo razgledavanja grada i predstavljanja njegovih atrakcija, te im se pruža realan i impresivan pristup kroz mogućnost interakcije i doživljaj na posve novoj razini.Virtualna šetnja korak je naprijed u promociji našega grada te pruža značajne mogućnosti u privlačenju novih gostiju, ali isto tako i u vraćanju starih koji sada iz svog dnevnog boravka mogu prošetati našim najzanimljivijim lokacijama i oživjeti lijepe uspomene zbog kojih se ovdje vrijedi i vratiti” – poručuju iz TZ grada Samobora.

Virtualna šetnja prilagođena je korištenju na svim uređajima spojenim na Internet, bez potrebe instalacije dodatnih aplikacija ili programa. Projekt je realiziran s tvrtkom 360 Provideo, a za potpun doživljaj preporučuje se korištenje „virtualnih naočala“.

https://www.samobor.hr/virtualna-tura/

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.