Posebna regulacija prometa na području nekadašnje vojarne!

30. studenoga 2017.
Komentari isključeni
717 Pregleda

Zbog održavanja manifestacije Velika srca trče, u nedjelju, 3. prosinca na snazi će biti privremena regulacija prometa na prostoru bivše vojarne. Od 8:30 do 14:00 sati, za vrijeme trajanja utrke, za promet će biti zatvorene Ulica Vlade Gotovca, Ulica Savke Dabčević Kučar, Ulica Vladka Mačeka i Ulica Željka Kovačića.

PARKING 2017

Promet vanjskim prometnicama izvan samog prostora vojarne odvijat će se neometano. Ovim putem organizatori mole sugrađane da se služe parkiralištima izvan vojarne, jer će unutar nje parkiranje biti onemogućeno. Također obavještavaju kako klizalište radi redovno, no parkiralište ispred Centra za mlade koristit će se za potrebe akcije. Pozivaju se svi sugrađani da se pridruže i pomognu u prikupljanju pomoći za mališane iz udruge “Nova budućnost”.

RUTA TRČANJA 2017

Starta se u 10:00 sati ispred Centra za mlade Bunker u bivšoj vojarni Samobor, a organizator je
Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor.

Od 10:00 do 14:00 sati zbrajat će se krugovi istrčani na stazi dugačkoj 1 km, a pokrovitelji manifestacije; Hrvatski strukovni sindikat kontrolora letenja i Hrvatska udruga kontrolora letenja financijski će podupirati akciju, odnosno pretrčane krugove.

RASPORED POZICIJA

Svaki od sudionika akcije Velika srca trče svojim će prilogom, bez obzira na iznos, osigurati nastup u utrci, a istrčanim krugom dodatno će doprinijeti povećanju iznosa koji će donatori uplatiti na žiro-račun Udruge.

Pozivaju se svi sportaši, zaljubljenici u trčanje i svi ljude velika srca da se pridruže u što većem broju. Pozivaju se i svi sportski klubovi, udruge i društva koji kao ekipa žele nastupiti u nizanju krugova da sudjeluju u ovoj akciji.

Svima onima koji nemaju dovoljno samopouzdanja članovi Škole trčanja Samobor pomoći će da istrče ovaj humanitarni krug u svom idealnom ritmu, a uz partnerstvo s Centrom za mlade Bunker priprema se i zanimljiv blagdanski program koji će najviše veseliti djecu.

Prijave za sudjelovanje u utrci bit će otvorene od 9:00 sati, a start će biti u 10:00 sati. Kraj manifestacije je planiran za 14:00 sati, a u 4 sata trčanja zbrajat će se krugovi svih sudionika.

Anja Franić - Modrić

Diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Novinarstvom se počela baviti 2002.godine, honorarno radeći za mjesečnik "Naš Samobor" te magazin Reader' s Digest. Za Radio Samobor radi od 2008. godine.

Komentari nisu dopušteni.