Samoborska fešta s medaljama na Zagreb karate festu

21. studenoga 2017.
Komentari isključeni
488 Pregleda

U dvorani 2 Doma sportova minule subote održan je 15. po redu Zagreb karate fest. Natjecanje je najpoznatije po velikom pozivnom turniru ponajboljih svjetskih karatašica, a u svojoj uvertiri ima i natjecanje za najmlađe karateke, za one pred kojima je možda i nastup na olimpijskim igrama u dalekoj budućnosti.

Samoborski klub natjecanje je iskoristio za stjecanje dragocjenog iskustva za svoje najmlađe natjecatelje u katama koji su u konačnici osvojili čak 20 medalja, 4 zlatne, 5 srebrnih i 11 brončanih.

Prvo mjesto su izborili: Andrija Vuksanović, Magdalena Bašić, Marija Čuljak i ekipa učenica Majsec, Dragozet i Čuljak.

Do drugog su se mjesta probili Melani Đukić, Simona Szel, Eva Novak, Lovre Mešin i kata ekipa učenika u sastavu Čuljak, Vuksanović i Mešin.

Treće su mjesto zavrijedili: Antonijo Bašić, Luka Kos, Nina Šunjić, Luka Lučić, Roko Vuksanović, Kjara Dragozet, Tia Blažević, Iskra Majsec te ekipno učenice u sastavu Blažević, Mandić i Szel, učenici Peld, Kos i Bašić i mlađe kadetkinje Majsec, Dragozet i Čuljak.

Darko Šimunec

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.