Započela isplata božićnica umirovljenicima, u siječnju prijave za drugi krug

20. studenoga 2017.
Komentari isključeni
1.239 Pregleda

Započela je isplata božićnica za samoborske umirovljenike, koja će u samoborskoj poslovnici FINE potrajati sve do 11. prosinca. Za sve umirovljenike koji nisu predali svoju dokumentaciju za isplatu, organizirat će se drugi krug za njezinu predaju, od 8. do 26. siječnja 2018. Pravo na isplatu božićnice u drugom krugu ostvaruje se predajom ispunjenog Obrasca za prijavu u evidenciju umirovljenika, uz odgovarajuće priloge. Obrazac i prilozi predaju se u Gradskoj upravi Grada Samobora na porti i to osobno. Obrazac za prijavu može se i preuzeti na porti na Trgu kralja Tomislava 5 i na službenoj internetskoj stranici Grada Samobora, www.samobor.hr. Uz popunjene obrasce obavezno je priložiti obostranu presliku osobne iskaznice, presliku zadnjeg odreska mirovine ili presliku potvrde banke o isplati mirovine na kojoj mora biti vidljiv OIB umirovljenika. Božićnice su namijenjene umirovljenicima s prebivalištem na području grada Samobora koji imaju mirovinska primanja do 2 tisuće kuna.

Grad Samobor poziva umirovljenike da se pridržavaju ovih rokova jer njihovim istekom prestaje mogućnost prijave i samim time prava na isplatu božićnice kojom samoborska gradska uprava umirovljenicima želimo uljepšati božićne blagdane.

Isplata božićnice u drugom krugu obavljat će se u poslovnici FINE u Samoboru, u vremenu od 5. do 26. veljače 2018. godine. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Grada Samobora na broj telefona 33 78 132.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.